CV⋅Slim zakelijk

Zakelijk

Mebatherm is dé leverancier in hoogwaardige cv-ketels! Wij leveren onze ketels aan bedrijven en woningcorporaties.

Bedrijven

Wij leveren warmte en comfort aan elk bedrijf. Een uitgebreid aanbod in cv-ketels met hoog rendement.

Voordelige en milieuvriendelijke CV aankopen

Goed voor milieu en portomonnee

Onze energiezuinige cv-ketels dragen bij aan een beter milieu én zijn goed voor jouw portemonnee. De ketels maken beperkt gebruik van gas en elektriciteit. Deze energiebesparing resulteert in maandelijkse kostenbesparing.

Slimme thermostaat - CV⋅Slim

Slimme thermostaat

Houd te allen tijde het energieverbruik van jouw bedrijf in de gaten met de slimme thermostaat. Hiermee wordt het energieverbruik geregistreerd, gunstige stookgedrag geregeld, temperaturen voorgeprogrammeerd en op afstand bedient.

24/7 service - CV⋅Slim

24-uurs service

Is jouw bedrijf buiten reguliere kantooruren en in weekenden geopend? Met onze 24-uurs service staan onze monteurs 24/7 voor je klaar. Bij een storing is één simpel belletje voldoende.

Woningcorporaties

CV⋅Slim heeft de kennis en expertise in huis om woningcorporaties te ondersteunen in de aanschaf van cv-ketels. Wij adviseren per woningtype hoe het energielabel verbeterd kan worden met onze energiezuinige cv-ketels.

Energiezuinige CV-ketels - CV⋅Slim

Energiezuinig zonder verlies van comfort

Energiezuinige cv-ketel én hoog warmwatercomfort? Dat kan! Door onze technieken levert jouw huurder niks in op douche of bad comfort en geniet ook nog eens van een lage energierekening.

Voordelige aankoop CV-ketels - CV⋅Slim

Voordelig in aanschaf

Als woningcorporatie schaf je vaak grote aantallen in één keer aan. Onze cv-ketels met een zeer hoge prijs/kwaliteitsverhouding worden hierdoor voor jou nog voordeliger. Profiteer van kortingen bij grote afnames.

onderhoud en installatie CV-ketels - CV⋅Slim

Van installatie tot onderhoud

Binnen één dag is de installatie van de cv-ketel voltooid. Ook na installatie bieden wij onze services aan. Met het CV⋅Slim onderhoudscontract komen onze monteurs regelmatig langs voor onderhoud en optimalisatie. Hierdoor blijft de cv in topconditie en kunnen wij een optimale levensduur garanderen. Als woningbouwcorporatie heb je hier geen omkijken naar.